horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年5月17日星期五

Swiss Legend Koopwijzer

Als u in de markt om een ​​nieuw horloge aan te schaffen, A Swiss Legend Horloge is een uitstekende betaalbare keuze. Variërend in prijs van $ 100 tot $ 1,000.00 (een beetje meer voor exclusieve modellen), wordt elk horloge zorgvuldig vervaardigd met Zwitserse precisie. Swiss Legend maakt alleen gebruik van hoge kwaliteit Zwitserse bewegingen, met een optimaal rendement en betrouwbaarheid. Aankoop van een Swiss Legend horloge en je een traditie in de tijd te houden schaffen.
Swiss Legend biedt meer dan 2000 verschillende combinatie van stijlen, daarom is er een Zwitserse Legend horloge voor zelfs de meest kieskeurige uurwerk consumenten. Swiss Legend staat bekend om zijn leuke sportieve modellen in felle kleuren - net als in de Men's Abyssos Automatische Collection of haar glamoureuze dames Karamica Collection met bezel en wijzerplaten gewoon gesmoord in diamanten. Hoge kwaliteit Winders begeleiden Swiss Legend Wereld Timer Modellen om het horloge te garanderen blijft opgewonden, zelfs als ze niet gedragen. Swiss Legend's van goede kwaliteit beperkt zich niet tot uurwerken; kenmerkende zwarte bagage met rode afwerking zorgt men reist in stijl en comfort.
Voorafgaand aan de aankoop van een Zwitsers Legend horloge, doe een beetje van het onderzoek. Kennisnemen van de collectie; kennis te maken met de enorme keuze aan stijlen. Immers een uurwerk is een waardige toevoeging aan het imago en het vinden van de perfecte uurwerk is een integraal onderdeel van iemands imago management. Soms kunt u het horloge vindt u in een oogwenk, en soms moet je misschien wat moeite in het kiezen van uw perfecte pasvorm hebben. Hieronder vindt u een diepgaande blik op twee van de Zwitserse Legend collectie: Automatic Collectie & Sport Collection.
Automatische Collection:
(Horloge is mechanisch - Heeft geen batterij - en is gewikkeld via een rotor met behulp van de zachte swingende beweging van degenen arm.)

Wereld Timer Auto: Calibre 888-18 juwelen-houdt de tijd in de grote steden over de hele wereld. Men kan de naam van de steden net onder de ring aan de rand van de wijzerplaat te vinden. Omdat automatische dit horloge is niet afhankelijk van batterijen, en kan de tijd te volgen, zelfs in de meest afgelegen regio's waar de enige bron van energie is de beweging van de hand.
 Sprint Timer Auto: Op de ring, die een fel oranje omringt, geel, blauw of witte wijzerplaat legt een tachymeter. Een Tachymeter geeft de snelheid van een bewegend voorwerp, zoals de snelheid van een auto, met behulp van de tweede hand is. Een Tachymeter neemt de waarde bepaald in minder dan een minuut en zet het om in mijl per uur. Dit horloge is een uitstekende keuze voor de autosport.
Militair: Swiss Legend Militaire Limited Edition is een formidabele horloge beperkt tot slechts 999 stuks. Aangedreven door de uitzonderlijke automatische chronograaf ETA 7750 (een zeer gewaardeerde en getest Zwitsers uurwerk), deze robuuste collectie beschikt over een grote 53mm wijzerplaat tonen van een chronograaf 60 seconde, 30 minuten en 12 uur tellers, evenals een dag en datum weer beschermd door de optimale krasbestendig saffierglas. Zwarte PVD of roestvrij staal bevestigd aan de pols door een van beide een contrasterende stiksels leren riem of een rubberen band zorgt voor betrouwbaarheid en veerkracht in moeilijke situaties.
Traveler Automatic: Featuring Romeinse cijfers op de wijzerplaat, de Traveler Automatic is een elegant uurwerk geschikt voor de meest waarneembare van horloge dragers.
Legato Cirque Automatisch: Verkrijgbaar in een veelheid van kleuren, deze collectie heeft verschillende ribbels op lugs en complimenteren patroon op de rubberen band. Ook beschermd door een zeer resistente saffierglas - bijna net zo hard als diamant - de Legato Cirque Automatisch wordt begeleid door een winder. Winder is zowel slaan en wind het horloge, dus er is geen noodzaak om het horloge te resetten als het horloge niet gedragen wordt voor bepaalde tijd. De winder voorkomt uitputting van de gangreserve.
Ambassadeur Automatisch: Elegantie in zijn eenvoud. Voor iemand die niet wil overbodige franje en die het comfort waardeert, deze collectie wordt geleverd met een roestvrij stalen armband en een verwisselbare rubberen band.
De Reserve: Classic en Clear, het uur markeringen op de Reserve glow in the dark.
Speedster Automatic: De zwarte omlijsting van de Speedster automatisch wordt onderbroken door zes decoratieve schroeven, die overeenkomen met en complimenteren de lugs, kroon en wijzerplaat. De grote 50mm case zorgt voor een optimale merkbaarheidsvereiste.
Endeavor: Gladde roestvrij stalen ronde ring omringt een helder rood, wit donker of licht blauwe wijzerplaat met bijpassende rubberen band stiksels. Inbegrepen in het pakket is een nuttig winder.
Glamorous Lapis: De Genuine Alligator lederen band voegt onderscheid aan deze collectie.
Glamorous Malachiet: Malachiet - een bos groene mineraal gevonden in Afrika, Israël en Rusland, legt de basis voor deze wijzerplaat, en beschermd door Sapphire Crystal.
Sport Collection:

01 - New Evolution - Deze Chronograaf is sportief maar toch elegant - vervaardigde in staal met siliconen band voor extra comfort, beschermd door Sapphitek Crystal, en sportief een draaibare unidirectionele lunette met 60 Minute Schaal en Waterdicht tot 330 meter. 46 mm Classic Gold, zwart en stalen horlogekast achten dit horloge een uitstekende metgezel voor zaken of plezier.
02 - Grand Sport - 44mm roestvrij stalen behuizing en armband met gedurfde hand en uur indicatoren beschermd door mineraal kwarts en 330 voeten waterbestendigheid maken dit horloge een uitstekend sporthorloge keuze.
03 – Commander Ladies Deze collectie is fun en functioneel accessorizing elke outfit met een brede waaier van dial kleuren en rubberen bandjes aan te passen. Dit horloge is verkrijgbaar in kleuren die variëren van pastelroze naar zon geel naar lila tot zwarten en blanken en aangevuld door zwart, rose goud of geel goud toon 37mm roestvrij stalen behuizing. Waterdicht tot 660 meter, zal dit horloge een vleugje plezier en functionaliteit om uw strand te kloppen.
04 - Tungsten - Deze collectie straalt efficiëntie met een krachtige elegantie en knappe wijzerplaten. Sporting een Sweep secondewijzer en een datumaanduiding bij de 4 'uur, dit horloge werkt goed met een handdruk.
05 - Tungsten Pro - Kleuren Vivid wijzerplaat hetzij in oranje, geel, rood, blauw of wit maak een chronograaf waard dragen. Een chronograaf maatregelen tijdsintervallen, zoals wanneer auto's racen of wedstrijden worden uitgevoerd. Vandaag chronografen zijn zeer populair maken van deze aantrekkelijke 45mm rvs kijken een veel benijd tijdwaarneming punt.
06 - Trimix Diver - Een 45mm Octagon Geval die een achthoek bezel, onderbroken door onderscheidende schroeven en rondom een ​​zeer leesbare, volledig genummerd drie subdial wijzerplaat is waterdicht tot 660 meter. Op dit niveau van waterbestendigheid, de Trimix Diver is geschikt voor duiken, snorkelen en zwemmen. Een geweldige zomer horloge voor serieuze zwemmers.
07 Trimix Diver IP - Verkrijgbaar in ofwel alle zwart - zinspelend en aantrekkelijk - of aangevuld door rose of geel goud toon schroeven en 45mm achthoek ion plated roestvrij stalen behuizing, de Trimix Diver IP sport de chronograaf functie.
08, 09, 10, 11 - Commandant IP, Commander Chrono, commandant 3H respectievelijk Commander 3H Armband - Beschikken over karakteristieke geribbelde bezel. De eerste drie collecties zijn waterbestendig tot 330 voet, terwijl de commandant 3H armband is waterdicht tot 660 meter. De commandant IP en de Commander Chrono zijn beide chronograaf bewegingen, het eerst verkrijgbaar in intense donkere tinten met overwegend zwarte wijzerplaten en zwarte elastiekjes, de tweede sport wijzerplaten in een variatie van felle kleuren. De Commander IP, Commander Chrono en Commander 3H zijn allemaal uitgerust met comfortabele rubberen banden, terwijl de commandant 3H armband is verkrijgbaar met een 46mm kast en band. Bovendien, de handen en sweep seconden zijn licht, wat betekent dat ze gloeien in het donker. Als u vaak vechten om de tijd te vinden in het donker, dan de Commander 3H is een uitstekende keuze.see more horloges rolex and horloges IWC InGenieur and AMG

horloges Hublot